Bilden ovan är tagen av Joakim Jardenberg.
Hem | Kontakta Ramlösa.se
 • Bakgrund

  Ramlösa.se startades 2010 av Dan Nilsson (jag!). Jag är född och uppvuxen i Ramlösa (på Humlegården för att vara exakt) och har spenderat en stor del av min barndom i Ramlösaparken. Min låg- och mellanstadietid spenderades såklart på Västra Ramlösa skola medan högstadiet spenderades på Elinebergsskolan.

  Detta är min hyllning till den ort som fostrat mig och planen är att presentera nyheter för de boende i Ramlösa samt möjliggöra en mötesplats för dem på Internet.

  Väl mött,

  Dan Nilsson

  Average Rating: 4.8 out of 5 based on 154 user reviews.

  Vision & Tankar

  Tanken med Ramlösa.se är att skapa en mötesplats för de boende och för de som tycker platsens historia och kultur är spännande att diskutera och lära sig mer om.

  Detta ska jag åstadkomma genom att erbjuda ett forum för diskussioner, låta de boende på orten skriva sina egna nyheter om vad som händer samt lyfta fram bra företag som ligger i Ramlösa.

  Jag tänkte även försöka presentera Ramlösas historia och hitta rolig fakta om orten och Ramlösaparken för de som tycker sådant är spännande och intressant!

  Självklart kommer jag skriva nyheter och reportage om alla roligheter som evenemang som händer på orten också.

  Average Rating: 4.4 out of 5 based on 214 user reviews.

  Viktig information

  Ramlösa.se är helt ideell och har inga avsikter att tjäna några pengar.

  Vi är på inga sätt förknippade med varumärket Ramlösa eller dess produkter. Söker du deras hemsida ska du gå in på www.ramlosa.se utan prickar.

  Average Rating: 4.8 out of 5 based on 198 user reviews.

  Ramlösa.se är en ideell och icke-kommersiell hemsida som handlar om Ramlösa i Helsingborg.   Denna sida bygger på Wordpress